Over Rijschool Hazeleger

Wie ben ik?

Mijn naam is Alwin Hazeleger en ik ben woonachtig in Stroe. Op mijn 18e heb ik mijn chauffeursdiploma en alle benodigde rijbewijzen gehaald. Vanaf dat moment tot aan mijn 36e levensjaar ben ik beroepschauffeur geweest. In al die jaren heb ik zo’n 1,5 miljoen kilometer aan wegervaring opgedaan. Ik heb met veel verkeerssituaties te maken gehad en in 2018 besloot ik dat ik met mijn ervaring leerlingen wilde helpen om hun rijbewijs te behalen.

Waarom lessen bij Rijschool Hazeleger?

De combinatie van het graag willen helpen van anderen, de rust waarmee ik dingen kan uitleggen en mijn verstrekkende weg- en rijervaring zorgden voor een perfecte start van Rijschool Hazeleger. Het overdragen van mijn kennis en kunde aan iemand die het graag wil leren is het mooiste wat er is! Daarnaast maken we het natuurlijk gewoon gezellig in de auto. Ik ben niet ‘meneer de instructeur’ die naast je zit. Ik ben gewoon Alwin die jou wil helpen om op een leuke en vlotte manier jouw rijbewijs te halen. Bekijk het slagingspercentage van de Rijschool Hazeleger op de website van het CBR.

Met welke auto ga je rijden?

Prettige rijlessen vragen om een auto die prettig is in de bediening. Daarom ga je bij mij lessen in een Ford Fiesta Titanium 1.5 TDCI. Deze auto staat bekend om de fijnste rijeigenschappen in zijn segment. Hij is van alle gemakken voorzien, oogt lekker stoer en is met zuinigheidslabel B ook nog eens minder belastend voor het milieu!

Chat openen
1
Stel een vraag
Stel jouw vraag via Whatsapp
Stel jouw vraag via whatsapp op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 08.00u en 18.00u.